Nyheter

Utökning strandlinje

2016-12-12
Gamla piren och gamla badplatsen håller på att rustas upp. Badstranden kommer ta lång tid att få fin utan vass, men vi är på god väg. Så småningom kommer detta bli en fin badplats där även hundar är välkomna och gamla piren kommer bli en fin fiskeplats för den som vill fånga gammelgäddan som lurar i vassen.

Ny båtslip

2016-12-12
Ny båtslip kommer att vara klar inför isättningen av båtar 2017. Denna finns nedanför Servicehus Haga vid gamla piren. Detta kommer medföra att stora badplatsen nu kommer att vara fri från trafik.

Yttre parkeringen

2016-12-12
Yttre parkeringen fylls på med fyllnadsmassor för att utöka och förbättra parkeringsmöjligheterna.

Mur framför Lövträden

2016-12-12
Vi sätter mur framför Lövträden. Arbetet har för tillfället avstannat för vintern men kommer att fortsätta till våren.

Uppfräschning stugor

2016-06-28
Under våren har vår stugby Lövträden fått sig en uppfräschning genom nya golv, kök, badrum, fönster och en del annat. Vi är väldigt nöjda med resultatet och hoppas alla våra stuggäster ska trivas ännu bättre än innan! Vi håller nu också på att liva upp övriga stugor genom målning.

Ny promenadstig

2015-08-18
Nu kan ni testa vår nya promenadstig längsmed strandlinjen! Detta blev verkligen ett lyft för anläggningen!

Miljöstationen

2014-12-02
Vår miljöstation har fått en rejäl förvandling och utökats. Så hjälp oss att källsortera och värna om vår miljö!

Balkong på stuga Syrenen

2014-12-02
Renoveringen fortsätter av vår storstuga och vi har nu kommit till övervåningen. Balkongen, med en underbar utsikt, är nu klar och vi fortsätter nu på insidan.

Varma smörgåsar i caféet

2014-06-18
Med start under Midsommarhelgen kommer det nu även att erbjudas varma smörgåsar i caféet. Välkomna!

Uppfräschning/renovering av Syrénen

2014-05-15
Vår stuga Syrénen har fått sig en rejäl uppfräschning. Vi har gjort i ordning badrummet, hallen och vardagsrummet på nedervåningen samt bytt ut ett antal möbler.

Minigolfbana

2013-06-21
Vår minigolfbana är färdig! 12 banor i fint parkområde, beläget intill huvudbyggnaden. Minigolfbanan kommer att ha öppet under samma tider som receptionen och priset är för tillfället 30:-/spel/vuxen och 25:-/spel/barn.
Minigolfbana

Reception/butik utökas med café

2013-06-21
Vår reception/butik har byggts om så att det nu även finns en liten cafédel som kommer att ha öppet under samma tider som receptionen. Vi erbjuder för tillfället kaffe och fikabröd, enklare maträtter, läsk, öl och cider. Välkomna in!

Liljan inflyttningsbar

2013-03-25
Nu har vår parstuga blivit färdig! Vi hyr ut den under påsk, så passa på att ta chansen och bli den första att hyra en av lägenheterna. Dessa är moderna och ljusa och har allt som man kan behöva under sin semester.
null

Valfjället

Njut av vintern på Valfjället! Bara 8 km från Haganäset. 5 liftar, 12 nedfarter och funpark med Airbag. Elljusspår för längdskidåkarna. Välkomna!LÄS MER »
null

Längtar ni till sommaren?

Längtar ni till sommaren? Passa på att boka in sommarsemestern redan nu för att säkerställa att ni får just den plats eller den stuga ni vill ha! Besök vår onlinebokning!BOKA »
null

Säsongscamping

Är du intresserad av att säsongscampa på Haganäset? Hos oss har du nära till såväl avkoppling, natur och shopping. Skicka in en intresseanmälan idag.LÄS MER »