Aktiviteter på Haganäset

Vi har många alternativ för den som vill fylla sin dag med lek och aktivitet men även för den som bara vill slappna av och njuta av det goda livet. För dem som har spring i benen har vi en stor aktivitetsyta nedanför huvudbyggnaden där spel och lek oftast är i full gång. Här finns badplats med vattenaktiviteter, lekplats, minigolfbana och i receptionen går det bra att hyra kanot, funkajak och roddbåt. Allt finns inte tillgängligt hela året så om ni planerar att besöka oss under lågsäsong rekommenderar vi att ni kontrollerar vilka aktiviteter som finns tillgängliga innan ni bokar.

Förutom ovanstående finns det dessutom en hel del aktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål i vår omgivning och vi hjälper gärna till att hitta det som passar just er!

Ledarledda aktiviteter

Under högsäsong har vi ett rullande aktivitetsschema där vi regelbundet kör aktiviteter under ledning av våra aktivitetsledare. Vi har även en Kids Club för barn under 12 år. Se vårt aktivitetsschema för mer information om detta.
10

Friluftsbad

Här finns stora gräsytor för solbad och en mindre sandstrand med brygga som inbjuder till sköna bad i Bysjön. Utmana vännerna på sandslottstävling, koppla av med en god bok eller helt enkelt bara njut av att känna sanden mellan tårna! Hundar får inte vistas på stranden men en bit bort längs med strandpromenaden finns en liten hundbadplats.

Öppettider:

Nattro på campingen och friluftsbadet råder mellan 23:00 och 07:00.

Minigolf

Utmana familjen eller vännerna på en runda minigolf vid receptionen!

Öppettider:

Öppen dagligen samtidigt som butiken under sommarsäsongen.

Priser:

25:- per barn.
30:- per vuxen.

Uthyrning

I vår reception hittar ni vår lilla uthyrningscentral där ni kan hyra kanot, funkajak, roddbåt eller cykel. Vi hjälper till med turplaneringen och förser er med kartor över cykel-och  vandringsleder, sjökort, fiskekort och allt annat ni kan tänkas behöva för en lyckad utflykt!

Öppettider:

Uthyrningen är öppen dagligen under högsäsong.

 Priser:

Kanot
1 timme: 100:-
2 timmar: 150:-
Förmiddag: 200:-
Eftermiddag: 300:-
Heldag: 400:-
5 dagar: 1000:-
Extra dag: 200:-

Funkajak
1 timme: 100:-
2 timmar: 150:-
Förmiddag: 200:-
Eftermiddag: 300:-

Heldag: 400:-

Roddbåt
1 timme: 100:-
2 timmar: 150:-
Förmiddag: 200:-
Eftermiddag: 300:-
5 dagar: 1800:-

Heldag: 400:-

För- och eftermiddagspassen varar mellan 09.00 – 13.00 och 13.00 – 20.00.

Funkajak uthyrning Årjäng
Grilla på utflykten