Aktiviteter

Aktiviteter på Haganäset


Det finns alltid något roligt att göra på Haganäset! Här kan du läsa om vad vi erbjuder.

Lekplatser | Minigolf | BadplatsUthyrning | Aktivitetsprogram

Lekplatser

På Haganäset finns stora ytor för lek och aktivitet. Här finns en lekplats med rutschkanor, en klätterpyramid, en hoppkudde och gungor. För de lite större finns en boule-bana, beachvolleyboll-plan, fotbollsmål och ett enkelt ute-gym med fin utsikt.

Minigolf

Vår minigolfbana är belägen intill huvudbyggnaden med vacker utsikt över campingen och Bysjön. Samla familj och vänner och njut av en rolig aktivitet tillsammans!

Öppettider:
Samma öppettider som reception och butik, så länge vädret tillåter. 

Badplats

På Haganäset finns en liten badplats där hela familjen kan njuta av sommaren tillsammans. Badplatsen är långgrund och det finns gott om plats för solbad och picknick-filtar. Bad sker på egen risk! Barn under 12 år kan kostnadsfritt få låna flytväst i vår reception.

Hundar får ej vistas på badplatsen, men lite längre bort vid kanotutsläppet finns en hundbadplats.

Uthyrning

I vår reception hyr vi ut kanoter, funkajaker och roddbåt. Vi har kartor över sjösystemet och kan tipsa om motionsslingor, cykelvägar och kanotleder. Kom in så hjälper vi till med turplaneringen.

Aktivitetsprogram

Under sommaren fyller vi upp vårt aktivitetsprogram med av aktiviteter för hela familjen! Det kan vara allt ifrån ansiktsmålning och sandslottstävling till beachvolleyboll och kubbturnering.