KIDS CLUB

tree

Vad är Kids Club?

Kids Club är Family Camps egen klubb för våra yngsta gäster! Att vara med i KidsClub är gratis. Som medlem får man ett snyggt klubb-kort, man får delta i Kids Clubs alla ledarledda aktiviteter på alla våra anläggningar och man får även en hel del rabatter och erbjudanden. Håll utkik efter Kids Club-märket i butiken som betyder att just den varan är rabatterad för Kids Club-medlemmar! Vid uppvisande av Kids Club-kortet får medlemmarna bland annat följande:

* 20% rabatt på kanothyra om mamma och/eller pappa är med.
* Deltagande i samtliga Kids Club-aktiviteter som anordnas på Haganäset.
* Glasspinne i butiken för endast 5:-

Fler erbjudanden kan tillkomma under säsong.

Hantering av personuppgifter
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i hur vi hanterar dina och ditt barns personuppgifter. Vid tecknat medlemsskap i KidsClub samlar vi in uppgifter som namn, ålder, kontaktuppgifter (som adress, e-post och telefonnummer till medlem eller målsman). Det gör vi dels för att vi ska kunna hantera förmåner och erbjudanden till medlemmar (bl.a. gratis deltagande i ledarledda aktiviteter och erbjudanden i butik) och dels för att kunna kontakta förälder eller målsman i det fall att barnet eller aktivitetsledare behöver komma i kontakt med dem under eller efter en aktivitet. Uppgifterna sparas i pappersformat i receptionen till dess att säsongens aktiviteter och erbjudanden avslutats efter sommaren och i maximalt 6 månader. Uppgifterna kommer inte delas med någon och kommer heller inte användas för utskick eller liknande. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vill du veta mer? Be oss om vår integritetspolicy, där finner du all information om vår behandling av personuppgifter. Om du anser att dina personuppgifter behandlas på fel sätt av oss , låt oss veta eller vänd dig till Datainspektionen på www.datainspektionen.se. Självklart kan du också fråga oss eller skicka e-post till oss på haganaset@sommarvik.se om det är något du undrar över.

Bli medlem!

Alla incheckade barn upp till 12 år kan bli medlemmar i Haganäsets Kids Club och på så vis ta del av en massa spännande aktiviteter och erbjudanden under sommarsäsongen. Alla medlemmar får ett eget klubb-kort. Fyll i formuläret nedan och bli medlem idag!

Information till dig som förälder.

Formulär

Förnamn*

Efternamn*

Födelsedatum*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Namn på förälder*

Telefonnummer till förälder*

Epost-adress till förälder*

Kundnummer på Haganäset

Jag (förälder) har tagit del av och godkänner föräldrainformationen

Ledarledda aktiviteter

KidsClub-aktiviteterna pågår varje dag från mitten av juli till början av augusti. Se scheman för ledarledda aktiviteter här.