Information

Vid ankomst

Incheckningstiden för både stugor och camping är från klockan 15.00. Vid incheckning får ni ett accesskort som används för att komma in genom bommarna samt som betalmedel i duschar och tvättstuga. Vid det senare laddas kortet med önskad summa i receptionen. Kom ihåg att dessa kort är personliga och inte får lånas ut till någon annan. De gäller fram till utcheckningstid dagen då ni reser hem och skall då återlämnas till receptionen.

Har ni glömt ta med er sänglinne och handdukar så finns lakan/handduksset att hyra i receptionen för 130:-/set. Här finns även möjlighet att hyra barnsäng/barnstol för 100:- + 20:-/dygn.

Om det är något ni saknar eller tycker är fel med ert boende, meddela receptionen direkt efter upptäckt. Åtgärda inte felet på egen hand.

För allas trivsel är det viktigt att följa våra ordningsregler och övriga regler som gäller på anläggningen. Dessa finns tillgängliga i receptionen och här på hemsidan. Trevlig vistelse!

När det närmar sig hemresa

Utcheckningstiden för stugor är senast klockan 11.00, för camping senast klockan 12.00. Kontakta receptionen om ni vill stanna någon timme längre, för detta tillkommer en avgift per extra timme. Obs! Endast om plats finns!

Har ni bott i stuga ska denna städas ordentligt före avresa enligt de anvisningar som finns. Slutstädning kan även köpas till. Bokning skall då ske i receptionen i god tid före avresa. Observera att diskning och soptömning inte ingår i tjänsten. Eventuellt trasigt porslin och annat betalas i receptionen i samband med utcheckning. Sopor skall sorteras och slängas på miljöstationen vid infarten. Avsyning av stugan sker efter att ni checkat ut. Ej godkänd städning kommer att faktureras.

Nycklar och accesskort ska återlämnas i receptionen, eller om receptionen är stängd, i postlådan utanför receptionens entré.

Vi hoppas att ni haft en underbar vistelse och att ni snart kommer tillbaka igen!

På återseende!

Under er vistelse

Här har vi samlat en del information som vi tror att ni kommer att ha nytta av under er vistelse. Undrar ni över något annat är det bara att kontakta receptionen!
Avlopp
Från husvagnar endast i slutna behållare. Tömning finns i båda servicehusen. Tömning av fasta tankar vid servicestationen på inre parkeringen (se karta). Tänk på miljön vid användandet av kemikalier.
Betalkort
Vi accepterar de flesta betalkorten.

Bommen
Bommen vid huvudinfarten öppnas med access-kort som tillhandahålls vid incheckning. Det är inte tillåtet att släppa in andra på sitt eget kort.

Brandsäker camping
Minska risken för brand genom att följa rekommenderade avstånd mellan campingenheter. Det är ditt eget ansvar som campinggäst att se till att avstånden till dina grannar hålls. Mer info i incheckningsfoldern.

Brandsläckare
Finns utplacerade över hela anläggningen (se karta). Ta reda på vart dina närmaste brandsläckare finns så att du snabbt kan få tag i dem vid behov.

Dricksvatten
Vattenposter med dricksvatten finns utplacerade över hela anläggningen (se karta). Dricksvattnet har hög fluoridhalt vilket ger en kariesförebyggande effekt. Vattnet bör dock inte ges i större omfattning till barn som är yngre än ett halvår.

Fartbegränsning
Fartbegränsning gäller inom området och är maximerad till 20 km/h. Var alltid uppmärksam vid bilkörning och tänk på att det finns gott om lekande barn på anläggningen.

Första hjälpen
Finns i receptionen. Här finns även en hjärtstartare. Vid akut fara och behov av polis, ambulans eller brandkår, ring SOS Alarm på 112.

Grannsämja
Respektera övriga gäster. Följ markerade gångstråk och gena inte över någon annans tomt. Visa hänsyn vid exempelvis lek eller om ni spelar musik och håll era husdjur kopplade.

Grillning
Endast kol- och gasolgrillar får användas på anläggningen. Eldning med ved får endast förekomma i anläggningens murade grill på grillplatsen (se karta). Tänk på brandrisken när ni grillar och var noga med att hantera alla grillrester på ett säkert sätt. På miljöstationen finns ett särskilt kärl för grillkol.

Gästbesök
Besökare till gäster är välkomna dagtid. Gästen ansvarar då för att besökaren följer de regler och anvisningar som finns. Det är inte tillåtet att släppa in ej incheckade gäster genom bommen. Gästparkering finns vid infarten, utanför bommarna (se karta).

Hundar/husdjur
Är välkomna men skall hållas kopplade och är ej tillåtna på badstranden, i servicehusen, butiken eller restaurangen. Hundbadplats finns vid kanotutsläppet på västra sidan av anläggningen (se karta). Hunddusch finns i Servicehus Haga. Var och en plockar upp efter sin egen hund/husdjur.

Internet/Wi-fi
Vi erbjuder gratis uppkoppling mot vårt trådlösa nätverk över större delar av anläggningen. Vänligen observera att vid hög belastning är hastigheten begränsad.
Jourhavande personal
Telefonnummer till jourhavande personal finns anslaget vid receptionen och utanför servicehusen. Används endast i nödfall.
Kylklampar
I receptionen eller butiken kan man, mot avgift, byta in sina kylklampar.
Nattetid
Nattro skall råda mellan klockan 23.00-07.00. Observera att särskilda evenemang, såsom Midsommar och en del musikarrangemang, i undantagsfall, kan pågå längre än 23.00.
Parkering
Incheckade gäster får lov att parkera en personbil vid stugan/tomten, om plats finns. Övriga bilar parkeras på gästparkeringen vid infarten. Restriktioner kan finnas vid blött väder.

Post
Postlåda för utgående post finns vid infarten, utanför bommarna. Frimärken finns till försäljning i butiken.

Rökförbud
Rökförbud råder i alla stugor, servicehus och övriga byggnader. Vid överträdelse debiteras en saneringskostnad på minst SEK 2000:-. Från 1 juli 2019 gäller även rökförbud på allmänna platser såsom uteserveringar, lekplatser och på ytor intill entréer.

Strykjärn
Finns att låna i receptionen. Strykbräda finns i tvättstugan i Servicehus Haga.
Varmvatten
Mängden uppvärmt vatten kan variera på grund av olika kapacitet på beredarna. Om det är många som ska duscha, tänk på att ta korta duschtillfällen så att varmvattnet räcker längre.
Öppettider
Våra öppettider varierar beroende på om det är lågsäsong, högsäsong eller peak season. Aktuella öppettider finns alltid anslagna utanför receptionen.