Campa hos oss

Familjevänlig Camping i Värmland

På Haganäset finner ni en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att besöka oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov!

Gula tomter

El | Gräs
fr. 260:- per natt

Standard campingtomter – för husvagnar, mindre husbilar och tält.

Våra gula platser ligger lite utspridda på anläggningens västra sida. Det är våra standard-tomter som passar de flesta behov. Alla platser har genomgående gräsunderlag och är plana och fina. Storleken på platserna varierar mellan 60-80 m2 (6-8×10 meter) men det finns några enstaka platser som är något mindre och några enstaka platser som är något större. Här har man möjlighet att välja om man vill ha en plats nära huvudbyggnad/matservering/lekplats, nära servicehus eller mer avsides för lite extra lugn och ro.

Mörkblå tomter

El | Grusplatser
fr. 260:- per natt

Campingtomter på grus – för husbilar.

Våra mörkblå platserna på grusunderlag har hög bärighet och är lämpliga för husbilar. Platserna är utspridda över området så här kan man själv välja om man vill ha en plats nära huvudbyggnaden, nära servicehus eller mer avskilt i ett lugnare område. Platserna varierar i storlek, fråga vid bokning.

Ställplatser

P-plats | Med eller utan el | Grusplatser
fr. 240:- per natt

Parkeringsplatser på grus, med eller utan el – för husbilar.

På anläggningens norra sida, ovanför parkeringen vid infarten, ligger våra ställplatser för husbilar. Platser finns både med och utan el och används ofta för så kallad Quick Stop eftersom man inte behöver in på själva campingområdet för att nå platserna.

Tältplatser

Omarkerade | Utan el
fr. 200:- per natt

Omarkerade tältplatser utan el.

Våra omarkerade tältplatser utan el ligger intill vattnet i anläggningens mitt. Härifrån har man nära till allt. Man får köra in med bilen när man ska sätta upp/ta ner tältet, men all övrig tid ska bilen stå på parkeringen vid infarten.

Hitta din plats