Campa hos oss

Familjevänlig Camping i Värmland

På Haganäset finner ni en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Om ni planerar att besöka oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen.

Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov!

Gula tomter

El | Gräs
fr. 260:- per natt

Standard campingtomter – för husvagnar, mindre husbilar och tält.

Våra gula platser ligger lite utspridda på anläggningens västra sida. Det är våra standard-tomter som passar de flesta behov. Alla platser har genomgående gräsunderlag och är plana och fina. Storleken på platserna varierar mellan 60-80 m2 (6-8×10 meter) men det finns några enstaka platser som är något mindre och några enstaka platser som är något större. Här har man möjlighet att välja om man vill ha en plats nära huvudbyggnad/matservering/lekplats, nära servicehus eller mer avsides för lite extra lugn och ro.

Ljusblå tomter

El | Gräs & grus
fr. 260:- per natt

Campingtomter med hög bärighet – för husbilar.

Våra ljusblå platser har hög bärighet och är därför lämpliga för husbilar. Platserna är ca 6-7×10-11 meter (60-80 m2) och är plana och fina. Underlaget är gräs med uppställningsyta på grus. De är belägna på anläggningens västra sida, på bekvämt avstånd från huvudbyggnad, matservering, lekplats och servicehus.

Mörkblå tomter

El | Grusplatser
fr. 260:- per natt

Campingtomter på grus – för tunga husbilar.

På anläggningens södra sida ligger de mörkblå platserna 121A-124B. Dessa platser är 8×6 meter (48 m2) och passar bra om man vill ha det lite lugnare. Om du exempelvis har hund kan vi rekommendera en av dessa platser. Det finns en fin stig som löper längs Bysjön och det är nära till hundbadplatsen. På eftermiddagen kan det bli skuggigt och lite svalare.

I centrum av anläggningen, precis intill Servicehus Haga, ligger platserna 70-71. Dessa platser är 10×8 meter (80 m2) och passar bra för större husbilar. Härifrån har man nära till allt.

Platserna 301-304 ligger så långt österut som du kan komma på campingen. Här får du en plats med en fin utsikt över Bysjön och du har nära till en fin promenadstig som går in i skogen och löper längs sjön. Avståndet till servicehus, huvudbyggnad, matservering och lekplats är ganska långt. I det här området finns inga andra transitplatser vilket medför en lugn miljö. Dessa platser är ca 6,5×5 meter (32,5 m2).

Ställplatser

P-plats | Med eller utan el | Grusplatser
fr. 240:- per natt

Parkeringsplatser på grus, med eller utan el – för husbilar.

På anläggningens norra sida, ovanför parkeringen vid infarten, ligger våra ställplatser för husbilar. Platser finns både med och utan el och används ofta för så kallad Quick Stop eftersom man inte behöver in på själva campingområdet för att nå platserna.

Tältplatser

Omarkerade | Utan el
fr. 200:- per natt

Omarkerade tältplatser utan el.

Våra omarkerade tältplatser utan el ligger intill vattnet i anläggningens mitt. Härifrån har man nära till allt. Man får köra in med bilen när man ska sätta upp/ta ner tältet, men all övrig tid ska bilen stå på parkeringen vid infarten.

Hitta din plats