Familjevänlig Camping i Värmland

På Haganäset finner ni en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält samt stugor för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende. Här finns enklare campingstugor, självhushållsstugor, ett nybyggt parhus (2013) och ett boningshus på två våningar. Om ni planerar att gästa oss under lågsäsong eller under tider då receptionen är stängd ber vi er att vänligen boka i förväg. Detta gör ni enklast via vår onlinebokning men det går också fint att maila eller ringa till receptionen. Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi kan, så långt det är möjligt, tillgodose era behov.

På Haganäset camping finns ett antal semestertomter för husvagn, husbil och tält. Ta gärna en titt på vår karta för att se vart platserna ligger. Det är de gulmarkerade tomterna som är semestertomter och tältområdet är markerat med en tältsymbol. Alla campingtomter har ett hårt underlag för vagnen/husbilen och gräsmatta för förtältet.

Camping Key Europe

För att bo på någon av SCR Svensk Campings campingplatser så behöver du Camping Key Europe kundkort. Med detta kort får du bland annat olycksfallförsäkring och rabatter!

Klicka på kortet och läs mer om fördelarna.

Camping Key Europe

Hitta din plats

Haganäsets områdeskarta

Campingtomter

Tältplats

fr. 180:- per natt

Ej el.

Gräsunderlag. Mindre bil kan parkeras intill tältet, annars på parkeringen vid infarten.

Omarkerade platser med bra läge intill Bysjöns strandlinje.

Gul

fr. 220:- per natt

El: 10A

46 elplatser på anläggningens västra sida. Alla har hög bärighet med uppställningsyta på grus med intillligande gräsyta. Eluttag: 10A samtliga med CEE-uttag. Storlek varierar från plats till plats.

Säsongsplats

varierar per tomt

Om ni vill campa under en längre period på Haganäset har vi fyra olika perioder som ni kan välja mellan; sommar, vinter, försäsong och eftersäsong.
Vi har 200 säsongsplatser på Haganäset och eftersom ingen plats är den andra lik kommer ni säkert finna en plats som passar just er!